Szakrendelések, magánrendelés, járóbeteg-ellátás

Szakrendelések, magánrendelés, járóbeteg-ellátás

A Medicover országszerte közel 60 szakágban, diagnosztikai és labordiagnosztikai területen nyújt széleskörű egészségügyi szolgáltatását. Szakrendeléseink az előzetes időpont foglalási rendszerünknek köszönhetően gyakorlatilag várakozás nélkül elérhetőek.

Válasszon szakrendelést!

A Medicover országszerte közel 60 szakágban, diagnosztikai és labordiagnosztikai területen nyújt széleskörű egészségügyi szolgáltatását. Szakrendeléseink az előzetes időpont foglalási rendszerünknek köszönhetően gyakorlatilag várakozás nélkül elérhetőek. Szolgáltatásainkat magánszemélyként, eseti alapon történő fizetéssel is igénybe tudja venni.

Sokéves szakmai tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező szakorvosaink magas szintű ellátást nyújtanak, amelynek központjában az ember áll.

Válasszon szakrendelést!

Kérjen időpontot!

Kollégáink minden kérdésre választ adnak!

Üzenjen nekünk!

Ügyfélszolgálatunk készséggel válaszol!

Kiemelt ellátási központjaink

17_nogyogyaszat-centruzm-100x100

Nőgyógyászati centrum

A Medicover Nőgyógyászati Centrumát azért hívtuk életre, hogy kiemelkedő színvonalú, szakszerű segítséget nyújtsunk bármely életszakaszban felmerülő női problémára.

gyermekgyogyaszat-ikon

Gyermekgyógyászati centrum

A Medicover Gyermekgyógyászati Centrum nagy tapasztalattal rendelkező empatikus csapata mindent megtesz a gyermekei egészségének megőrzéséért.

gasztro-medicover-ikon

Gasztroenterológiai Centrum

Komplex, minden területre kiterjedő ellátást biztosítunk Ügyfeleink számára. A gyors és pontos diagnózis felállítását korszerű labor- és fejlett diagnosztikai központunk és laborunk segíti.

Szakrendeléseink

Koronavírus PCR teszt

Foglaljon időpontot online, kényelmesen

30_ABPM

ABPM (24 órás vérnyomásmérés)

A kardiológiai kivizsgálás egyik lehetséges diagnosztikai vizsgálata a 24 órás vérnyomás mérés, az ABPM vizsgálat.

angiologia

Angiológia

Az angiológia szó a görög „angio”, ér és a „logos”, tudást jelentő szavakból ered és az orvostudománynak ez a szakterülete az erek (artériák, vénák) valamint nyirokerek betegségeit kezeli.

aneszteziologia

Aneszteziológia

Az aneszteziológia legfőbb célja, hogy az eszméletlen, vagy a külső behatásokat elhárítani képtelen állapotban lévő beteg életfunkcióit fenntartsa.

01_audiologia

Audiológia

Az audiológia szakterülete a halláscsökkenés különböző formáival, mértékével, diagnózisával, valamint a hallássérültek vizsgálatával foglalkozik.

12_altalanos_sebeszet

Általános sebészet

Szakorvosainkat egyrészt panaszmentes, de szűrő- vagy belgyógyászati vizsgálat során felfedezett sebészi kezelést igénylő betegségekkel vagy különböző panaszokkal bíró páciensek keresik fel.

01_belgyogyaszat

Belgyógyászat

A belgyógyászat a mai orvostudomány egyik legszerteágazóbb területe, hiszen a belső szervek – hasüregben, mellkasban lévők – kóros elváltozásaival, azok gyógyításával foglalkozik.

betegszallitas-100x100

Betegszállítás

A Medicover legújabb, betegszállítási szolgáltatása kedvező térítési díj ellenében pontos és kényelmes eljutást kínál a vizsgálati helyszínekre mind fekvő, mind járó betegek részére.

13_borgyogyaszat

Bőrgyógyászat

A bőrgyógyászat a bőrnek és szarufüggelékeinek – a hajnak és a körmöknek – betegségeit, illetve daganatos elváltozásait vizsgálja, de feladatai közé tartozik a megelőző-jellegű szűrések elvégzése is.

odm

Csontsűrűség mérés, ODM

A csontsűrűséget (a csont ásványianyag tartalmát) az oszteodenzitometriás (ODM) készülékek segítségével mérik. A vizsgálat során megállapítjuk, hogy fennáll-e a csontritkulás.

biabetika

Diabetológia

A diabetológia a cukorháztartás zavaraival, illetve a cukorbetegség megelőzésével, kezelésével, valamint szövődményeivel foglalkozik.

07_dietetika

Dietetika

A dietetika a táplálkozás, az élelmezés tudománya, amely a kiegyensúlyozott táplálkozási tanácsok mellett a különböző megbetegedések gyógyítását célzó, egyénre szabott diétás tanáccsal is segít.

ekg_blue

EKG

Minden kardiológiai szakrendelés elmaradhatatlan része a fájdalommentes és mellékhatások nélküli EKG vizsgálat.

endokrinologia

Endokrinológia

Az endokrinológia a belgyógyászat egyik szakterülete, amely a belső elválasztású mirigyek működésének élettanával, azok betegségeivel foglalkozik.

endoszkopia

Endoszkópia

Az endoszkópos vizsgálat során az üreges szervekbe nyerünk betekintést, a gyomor és bélrendszer, valamint a máj-, epe- és hasnyálmirigy betegségeket vizsgáljuk.

ersebeszet

Érsebészet

Az érsebészet az erek, elsődlegesen az artériák és a vénák megbetegedéseinek kezelésével foglalkozik.

38_MR

Fejlett diagnosztikai Központ - MR, CT

A sikeres gyógyulás felé vezető úton az első lépés a helyes diagnózis felállítása, ezért a Medicover Kórház az egyik legfejlettebb diagnosztikai központtal rendelkezik.

23_fizikotrapia

Fizikoterápia

A gyógytorna mellett az elektroterápiának a mozgásszervi megbetegedések kezelésében is fontos szerep jut, sok esetben kiváltja a hagyományos gyógyszeres kezelést is.

24_fogaszat

Fogászat

A Medicover Fogászatán az egyszerűbb fogászati kezelésektől a komplex szájsebészeti és implantációs beavatkozásokig teljes körű szakorvosi ellátást nyújtunk.

15_orful_gegeszet

Fül-orr-gégészet

Az általános fül-orr-gégészeti szakvizsgálat során a fül, az orr- és melléküregek, a szájüreg, a garat, a gége, a nyálmirigyek valamint a nyaki régió vizsgálatára kerül sor.

03_gastroenterologia

Gasztroenterológia

A gasztroenterológia a belgyógyászat egyik ága, amely a gyomor és bélrendszer, valamint a máj-, epe- és hasnyálmirigybetegek kivizsgálására specializálódott.

gerinsebeszet

Gerincsebészet

A gerincsebészeti betegségek tárgykörébe a kopás, elhasználódás miatt kialakult eltérések (degeneratív kórképek), daganatok, gyulladásos betegségek, törések, ficamok, veleszületett deformitások és szerzett deformitások tartoznak.

13_borgyogyaszat

Gyermek bőrgyógyászat

A gyerekek sokszor nem szólnak, ha karjukon, lábukon, vagy a hajlatokban valami viszket, így csak a látható tünetekre hagyatkozhatunk fürdetéskor, vagy ha észrevesszük, hogy játék közben sokat vakarózik.

endokrinologia

Gyermek endokrinológia

Sokszor nem is gondolunk rá, hogy a gyermekünknél tapasztalt hirtelen súlygyarapodás, növekedés, fáradékonyság, hajhullás vagy gyakori szomjúság az összetett endokrin rendszer zavarából ered.

15_orful_gegeszet

Gyermek fül-orr-gégészet

A gyermekeknél előforduló fül-orr-gégészeti panaszok kezelésének módja nem tér el különösebben a felnőttekétől, azonban az említett tényezők miatt azok diagnosztizálása lényeges odafigyelést igényel.

08_kardiologia

Gyermek kardiológia

A gyermek kardiológia szakrendelésen a veleszületett szívfejlődési rendellenességek és a szerzett szív- és érrendszeri betegségek diagnosztizálása és kezelése történik.

10_plumonologia

Gyermek pulmonológia

Gyermek pulmonológia szakrendelésünkön tapasztalt és kedves szakorvos várja a kis beteget, hogy a légutak és a tüdő megbetegedései mielőbb diagnosztizálásra és szakszerű kezelésre kerüljenek és a légzés ismét könnyűvé váljon.

18_ortopedia

Gyermek ortopédia

Csecsemőkortól felnőttkorig nagy hangsúly van a mozgás szervrendszerének megfelelő fejlődésén, mert ez az életszakasz, amikor a legtöbb veleszületett, vagy szerzett mozgásszervi rendellenesség hatékonyan korrigálható.

21_traumatologia

Gyermek traumatológia

Egy gyermekben a legkisebb sérülés, egy horzsolás, vagy esés is nagy ijedtséget vált ki. Fontos azonban, hogy a szülő megőrizze ilyen esetben is nyugalmát és higgadtan meg tudja ítélni a helyzet súlyosságát.

gyermekgyogyaszat

Gyermekgyógyászat

A gyermekgyógyászati szakrendelésen a gyermekorvos feladata a gyermekkori betegségek mielőbbi kiszűrése, másrészt a felnőttkorban megjelenő, de már gyermekkorban elinduló kórállapotok felfedezése.

gyogymasszas

Gyógymasszázs

A gyógymasszázs a fizioterápián belül egy olyan gyógymasszőr által végzett kezelés, amelyet mindig orvosi indikációra alapján nyújtunk.

26_gyogytorna

Gyógytorna

A gyógytorna az a fizioterápiás módszer, amellyel az egyes mozgásszervi panaszokat, sérüléseket hatékonyan kezeljük, s gyógytornász segítségével egyénre szabott mozgáskezelést biztosítunk.

04_gastroszkopia

Gyomortükrözés

A gasztroszkópia a felső tápcsatorna endoszkópos vizsgálata, melynek segítségével felderíthetők a nyelőcső, a gyomor és a nyombél területén levő elváltozások, lehetőség nyílik ezek kezelésére is.

33_hidrogen_kilegzes

H2 kilégzési teszt

A tejcukor érzékenység diagnosztizálása leggyakrabban a H2 kilégzési teszttel történik, melynek során laktóz tartalmú ital elfogyasztása után bizonyos időközönként vizsgálják a beteg által kilélegzett levegő hidrogén tartalmát.

hematologia

Hematológia

A hematológia a belgyógyászat azon ága, amely a vér, valamint a vérképző- és nyirokszervek betegségeivel foglalkozik (pl. véralvadási zavarok, vérszegénység)

35_holter_vizsgálat

Holter (24 órás EKG vizsgálat)

A kardiológiai kivizsgálás egyik lehetséges diagnosztikai vizsgálata a 24 órás EKG mérés, a Holter vizsgálat.

infektologia

Infektológia

Az infekció fertőzést jelent, az infektológia pedig nem más, mint a fertőző betegségekkel foglalkozó szakterület. Az infektológia szoros kapcsolatban áll az epidemiológiával (járványtan).

immunologia

Immunológia

Az immunológus szakorvos az immunrendszer működésével kapcsolatos problémákkal foglalkozik, annak hibás működését, rendellenességeit (autoimmun betegségek) vizsgálja.

08_kardiologia

Kardiológia

A kardiológia magába foglalja a szív- és érrendszeri betegségek rizikójának felismerését, a magasvérnyomás-betegség, a szív gyulladásos betegségeinek diagnosztizálását és kezelését.

41_teljes-_koru_labordiagnosztika

Laborvizsgálat, Labordiagnosztika

A laboratóriumi vizsgálatok nem kizárólag egyes betegségek diagnosztizálását támogatják, hanem segítségükkel a betegségek lefolyását illetve a terápia hatékonysága is követhető.

20_szemeszet

Látótér vizsgálat

Látótér vizsgálat során egy speciális készülékkel, úgynevezett periméterrel vizsgáljuk azt a területet, amit a páciens egyenesen tartott, mozdulatlan fej és szemtartás mellett egyszerre lát.

mammografia

Mammográfia

Rendszeres mammográfiás szűréssel, gyors diagnózissal és megfelelő kezeléssel könnyen megelőzhető a mellrák kialakulásának kockázata.

22_urologia

Nefrológia

A vese gyógyászatának tudománya a nefrológia, mely a vesék működésével, illetve működési zavaraival foglalkozik.

09_neurologia

Neurológia

A neurológia a központi (agy és gerincvelő) és perifériás idegrendszer szervi eltéréseivel, betegségeivel foglalkozó szakterület.

17_nogyogyaszat

Nőgyógyászat

A nőgyógyászati szakrendelés a női nemi szervek problémáinak felismerésével és kezelésével foglalkozik. Panaszmentes időszakban is érdemes legalább évente fölkeresi a nőgyógyász rendelését.

20_szemeszet

OCT vizsgálat

Az optikai koherencia tomográf vizsgálat, röviden OCT vizsgálat a szemfenék képleteit (mint ideghártya, látóideg, makula) vizsgálja fénysugarak segítségével, ami teljesen fájdalommentes.

18_ortopedia

Ortopédia

Az ortopéd szakorvos a mozgásszervi betegségek kóroki tényezőinek feltárásával, a mozgásszervek (csontok, ízületek, szalagok, inak, izmok) részletes vizsgálatával foglalkozik.

plasztikakisebeszet

Plasztikai sebészet

A plasztikai sebészet keretein belül olyan bőrelváltozások eltávolítását végezzük el, mint a fibrómák, zsírcsomók, basaliómák, kásadaganatok anyajegyek, valamint műtéti hegek.

proktologia

Proktológia

A proktológiai szakrendelés az általános sebészet alterülete, mely a végbél tanulmányozására szakosodott. Segítségével gyógyítható az aranyér, végbélsipoly, végbélpolip és a végbélrepedés is.

28_pszichologiai_szakrendeles

Pszichiátria

A pszichológusok elsősorban a lelki folyamatok megismerésére törekednek, a pszichiáterek viszont a testi és lelki folyamatok kölcsönhatásait vizsgálják.

10_plumonologia

Pulmonológia

A pulmonológia, más néven tüdőgyógyászat az orvostudomány azon szakterülete, amely a légutak és a tüdő megbetegedéseivel foglalkozik, mint pl. az allergia, asztma és tüdőbetegségek.

11_reumatologia

Reumatológia

A reumatológia a mozgásszervek nem traumás eredetű megbetegedésére specializálódott. Foglalkozik a gerinc, porckorongok, csontok, ízületek, szalagok, inak, izmok megbetegedéseivel.

20_szemeszet

Szemészet

Szemészeti rendelésünkön szakorvosaink a panaszok és szűrővizsgálati jellegű ellenőrzéseken túl műtéti megoldásokkal és egynapos beavatkozásokkal is várják Ügyfeleinket.

42_terheleses_ekg

Terheléses EKG

A kardiológiai kivizsgálás egyik lehetséges diagnosztikai vizsgálata a terheléses EKG, mely során megfigyelhető, hogy fizikai terhelésre miként reagál a szív.

tomoszintezis

Tomoszintézis

Az emlő tomoszintézis a jelenleg elérhető legmodernebb és legmegbízhatóbb háromdimenziós diagnosztikai vizsgálat a mellrák szűrésére.

21_traumatologia

Traumatológia

A traumatológus szakorvos a sérülést követő elváltozások kezelésével, a fájdalom csillapításával és a balesetet megelőző anatómiai állapot helyreállításával foglalkozik.

43_ultrahang

Ultrahang vizsgálatok

Az ultrahangvizsgálat segítségével belgyógyászati, endokrinológiai, urológiai, nőgyógyászati, ízületi és érproblémák fedezhetőek fel

22_urologia

Urológia

Az urológus, a férfi és női húgyutak (vese, húgyvezeték, húgyhólyag, húgycső) veleszületett és szerzett rendellenességeivel, betegségeivel foglakozik.

05_konolszkopia

Vastagbéltükrözés

A kolonoszkópia a végbél (rectum), a szigmabél, a vastagbél, illetve a vékonybél-vastagbél átmenet vizsgálatára szolgáló eljárás, melynek során a vizsgáló a nyálkahártya valós képét látja.

vedooltasok

Védőoltások (Oltóközpont)

A tanácsadás feladatkörébe tartozik a munkavállaló, életvitelszerűen hazánkban tartózkodó külföldi állampolgárok védőoltása a magyar oltási rendnek és aktuális járványügyi helyzetnek megfelelően.