Tisztelt Ügyfeleink!

Pécsi klinikánk február 22-én könnyen megközelíthető belvárosi helyszínenre, a Munkácsy Mihály utca 15. szám alá költözött.

Fogászati rendelőnk március 1-jén megnyitott, több éves tapasztalattal rendelkező, magasan képzett fogorvosaink és szájsebészeink szeretettel várják Pácienseinket.

Medicover Klinika és Fogászat Pécs

Pécsi Klinikánkon 19 szakágban kínálunk magas szintű szakorvosi ellátást, legyen szó a panaszok komplex kivizsgálásáról, általános egészségi állapotfelmérésről, labor- illetve diagnosztikai vizsgálatokról, szűrésről vagy tanácsadásról. Egészségközpontunkban sokéves tapasztalattal rendelkező empatikus csapatunk tesz meg mindent ügyfeleink egészségének megőrzéséért.

Laborvizsgálatok, vérvétel

A klinikánkon orvosi javaslat vagy beutaló nélkül is elérhető több mint 300 féle laborvizsgálat és 46 célzottan összeállított laborvizsgálati csomag.

A mintákat saját laboratóriumunkban értékeljük és az eredményeket – a legtöbb esetben már 1-2 napon belül – elérhetővé tesszük online leletkezelő rendszerünkben.

A laborvizsgálatokat már reggel 7 órától igénybe veheti klinikánkon!

Árak, Árlista

Pécsi klinikánkon a szakorvosi vizsgálatok díja 14.000 – 22.000 Ft között változik szakágtól függően, a részletekről telefonos ügyfélszolgálatunkon illetve a pécsi klinikákra vonatkozó árlistánkon tájékozódhat.

Elérhetőségek

Cím:

  • 7621 Pécs, Munkácsy Mihály u. 15.

Nyitvatartás:

  • Hétfő:  07:00 – 20:00
  • Kedd: 07:00 – 20:00
  • Szerda: 07:00 – 18:00
  • Csütörtök: 07:00 – 20:00
  • Péntek: 07:00 – 16:30

Időpont-egyeztetés: + 36 1 465 3100

E-mail:

További elérhetőségek:

Megközelítés

Gépkocsival:

Munkácsy utcai klinikánk gépkocsival a Felsőmalom utca irányából közelíthető meg. A 6-os főútról a Rákóczi úti csomópontnál lekanyarodva a Felsőmalom utcán az első balra nyíló utca.

Gyalogosan, autóbusszal:

Klinikánk tömegközlekedéssel minden, az Árkád bevásárló központ megállót érintő járattal egyszerűen megközelíthető.

A Rákóczi útról a Fürdő utcán felsétálva 10 perc alatt elérhető.

Parkolás

Parkolási lehetőség a Kossuth téren található mélygarázsban van, mely a Fürdő utcán átsétálva 5 percre található Klinikánktól.