Medicover Eiffel Klinika, Fejlett Diagnosztikai Központ és Fogászat

Eiffel téri Klinikánkon 40 szakágban kínálunk magas szintű szakorvosi ellátást, legyen szó a panaszok komplex kivizsgálásáról, általános egészségi állapotfelmérésről, labor- illetve diagnosztikai vizsgálatokról, szűrésről vagy tanácsadásról. Egészségközpontunkban sokéves tapasztalattal rendelkező empatikus csapatunk tesz meg mindent ügyfeleink egészségének megőrzéséért.

A Medicover Fejlett Diagnosztikai Központjában a legmodernebb technológiát alkalmazó berendezéseket használunk és korszerű betegellátási körülményeket biztosítunk. MR csúcskategóriájú készülékeink a vizsgálattal járó bezártságérzés csökkentése érdekében 70 cm-es alagútátmérővel várja Pácienseinket.

A Medicover Fogászaton figyelmes, kiválóan képzett, nemzetközi tapasztalattal rendelkező csapatunkban gyakorlott fogorvosok és szájsebészek biztosítanak a legegyszerűbb fogászati kezelésektől a komplex szájsebészeti és implantációs beavatkozásokig teljes körű szakorvosi ellátást.

Laborvizsgálatok, vérvétel

A klinikánkon orvosi javaslat vagy beutaló nélkül is elérhető több mint 300 féle laborvizsgálat és 46 célzottan összeállított laborvizsgálati csomag.

A mintákat saját laboratóriumunkban értékeljük és az eredményeket – a legtöbb esetben már 1-2 napon belül – elérhetővé tesszük online leletkezelő rendszerünkben.

Virtuális Túra

Árak

Budapesti klinikáinkon a szakorvosi vizsgálatok díja 22.500 – 25.000 Ft között változik szakágtól függően, a részletekről telefonos ügyfélszolgálatunkon illetve a budapesti klinikákra vonatkozó árlistánkon tájékozódhat.

Elérhetőségek

Cím: 1062 Budapest, Teréz krt. 55-57. – Eiffel Tér Irodaház, földszint passzázs

Nyitvatartás:

  • Hétfő: 06:30 – 20:00 (MR vizsgálat 21:00-ig)
  • Kedd: 06:30 – 20:00 (MR vizsgálat 21:00-ig)
  • Szerda: 06:30 – 20:00 (MR vizsgálat 21:00-ig)
  • Csütörtök: 06:30 – 20:00 (MR vizsgálat 21:00-ig)
  • Péntek: 06:30 – 20:00 (MR vizsgálat 21:00-ig)

Időpont-egyeztetés: + 36 1 465 3100

E-mail:

További elérhetőségek:

Megközelítés

Gépkocsival:

Az Oktogon felől a Teréz körúton, a Podmaniczky utcába jobbra bekanyarodva, majd az első rendőrlámpánál balra kanyarodva az Eiffel Tér Irodaház parkolójába. A Margit híd felől érkezve a Nyugati téren jobbra, a Jókai utcába érdemes behajtani, mivel csak onnan lehet balra kanyarodni a Podmaniczky utcába.

Gyalogosan:

Teréz körút felől, az Eiffel Irodaház földszint passzázs (kb. 50 m a Teréz körúttól).

Parkolás

Amennyiben gépkocsival érkezik Klinikánkra és igénybe szeretné venni ügyfél parkolónkat, időpontfoglaláskor kérjük jelezze ezt kollégánknak. A parkolóházba való behajtáshoz kérjük időpontfoglaláskor adja meg a gépkocsi rendszámát.

Behajtás a Podmaniczky utcából, az Eiffel Klinika ügyfélparkolója a mélygarázs szintjén található 20 parkolóhellyel.

Klinikánkon a rendelkezésre álló kapacitások erejéig térítésmentesen biztosítunk parkolóhelyeket. A vizsgálati időn túli parkolás esetén további díjakat számolhatunk fel.

Ugyanitt elérhető a kerékpártároló is.