Medicover E-Doktor – Telefonos konzultáció otthona biztonságából

A járványhelyzet miatt a Medicover elérhetővé teszi E-Doktor szolgáltatását biztosított és nem biztosított ügyfelei számára. Az E-Doktor keretében telefonos konzultáción vehető igénybe az orvosi szaktanácsadás. Természetesen az egészségromlás elkerülése érdekében szükséges esetben személyes vizsgálatra is van lehetőség.

Medicover egészségbiztosítással rendelkező ügyfeleink díjmentesen vehetik igénybe a szolgáltatást.

A szolgáltatásra telefonos ügyfélszolgálatunkon a 06 1 465 3100-as számon vagy az alábbi űrlap kitöltésével foglalhatnak időpontot ügyfeleink.

Amennyiben a tanácsadás előtt korábbi leleteit szeretné elküldeni részünkre, kérjük töltse ki űrlapunkat és csatolja orvosi dokumentumait. Amennyiben a megküldött információk alapján szakorvosunk személyes vizsgálat elvégzését látja indokoltnak jelezni fogja a konzultáció során. Ebben az esetben Call Centerünket keresheti további vizsgálati időpontjáért.

Amennyiben az E-Doktor szolgáltatásunkat űrlapon keresztül igényli Call Centerünk fogja visszahívni a továbbiakkal kapcsolatban.

Az E-Doktor szolgáltatást a Call Centerükkel egyeztetett időpontban veheti igénybe.

Kérjük, hogy az előre egyeztetett időpontban – pontosan a megadott időben – hívja Call Centerünket és beazonosítása után jelezze, hogy Medicover E-Doktor időpontja van. Ezt követően Call Centerünk kapcsolja Önnek szakorvosunkat, aki telefonos konzultáció keretében orvosi tanácsadást nyújt, kiértékeli leleteit – amennyiben előzetesen azt a fentiek szerint eljuttatta részünkre -, és szükség esetén receptet ír fel.

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy az E-Doktor keretében igénybe vett konzultációról lelelet nem adunk.

A telefonos konzultáció során csak orvosi tanácsadást nyújtunk, konkrét vizsgálat végzésére nem kerül sor. Amennyiben a tanácsadás során az orvos szakmai megítélése szerint a vizsgálat személyes elvégzése nélkülözhetetlen, ügyfeleink figyelmét erre külön felhívjuk és ezekben az esetekben személyes konzultációt javaslunk.

A telefonos egészségi tanácsadás semmilyen módon nem helyettesíti a szakorvossal személyesen folytatott konzultációt, az orvosi vizsgálatot, illetve más egészségügyi szolgáltatást sem, így azért Társaságunk nem vállal felelősséget.

Medicover Egészségbiztosítással nem rendelkező ügyfeleink ügyfélszolgálatunkon a 06 1 465 3131-as számon vagy az űrlap kitöltésével igényelhetik E-Doktor szolgáltatásunkat.

A szolgáltatás díja 14 000 Ft, amely már tartalmazza az E-Recept díját is.

Az időpont foglalását követően díjbekérőt küldünk az Ön részére. A szolgáltatás díját ügyfeleink átutalással egyenlíthetnek ki. Az E-Doktor konzultáció csak a szolgáltatási díj beérkezését követően vehető igénybe.

Számlaszámunk:

  • Medicover Zrt.
  • 12001008-01308568-00100008

Kérjük Ügyfeleinket, hogy átutaláskor a közlemény rovatban minden esetben tüntessék fel az alábbi adatokat:

  • Ügyfél neve (vezeték és keresztnév)
  • Medicover E-Doktor

Kérje Medicover E-Doktor szolgáltatásunkat!