Laborvizsgálati csomagok

A klinikáinkon orvosi javaslat vagy beutaló nélkül is elérhető több mint 300 féle laborvizsgálat és 43 célzottan összeállított laborvizsgálati csomag.

A mintákat saját laboratóriumunkban vizsgáljuk és az eredményeket – a legtöbb esetben már 1-2 napon belül – hozzáférhetővé tesszük online leletkezelő rendszerünkben.

Az árlistában illetve az egyes csomagoknál megjelenített díjak tartalmazzák a mintavételi díjat is, e díjakon felül nem számítunk fel további költségeket (például nincs mintakezelési vagy további mintavételi díj).

Ez a csomag a csontok ásványi anyag összetételét, valamint a csontépítés és csontbontás paramétereit vizsgálja. Elvégzése csontritkulás gyanúja, illetve gyakori csonttörések esetén javasolt.

A laborcsomag ára: 17 000 Ft

Tovább a laborcsomaghoz

Az első fogamzásgátló tabletta felírása előtti laborvizsgálattal a leggyakoribb trombózisra hajlamosító tényezőket, valamint a máj működését vizsgáljuk, amit a tartós hormonszedés befolyásolhat.

A laborcsomagok elérhetők 12 500 Ft-tól.

Tovább a laborcsomagokhoz

Az ételallergia esetében a szervezet védekező rendszere tévesen úgy reagál bizonyos táplálékfélékre, mintha azok károsak lennének, ezért az immunrendszer sejtjei ellenanyagot termelnek.

A laborcsomag ára: 15 000 Ft.

Tovább a laborcsomaghoz

Összesen 46 illetve 108 étel esetében vizsgáljuk az élelmiszerek ellen termelt IgG típusú antitestek mennyiségét. Az IgG típusú ellenanyagot termeli a szervezet az ételekkel szemben.

A laborcsomagok elérhetők 30 000 Ft-tól.

Tovább a laborcsomagokhoz

A felszívódási zavarokat vizsgáló csomag elvégzése kóros soványság esetén javasolt. A csomagban foglalt vizsgálatok ennek lehetséges okait vizsgálják.

A laborcsomag ára: 35 000 Ft.

Tovább a laborcsomaghoz

A gyermekvállalás előtt álló férfiaknak szóló labor szűrőcsomag a máj, vese, vérképzőrendszer, pajzsmirigy, hormon és szénhidrát- anyagcsere vizsgálatát tartalmazza.

A laborcsomag ára: 18 000 Ft.

Tovább a laborcsomagra

Férfi nemi hormonok laborvizsgálata során a férfiak nemi szerveinek megfelelő működését (potencia) és reproduktív rendszerének hormon összetételét (meddőség) nézzük.

A laborcsomag ára: 16 000 Ft.

Tovább a laborcsomaghoz

A csomag a glutén okozta kóros állapotokat, betegségeket vizsgálja. Tartalmazza a cöliákia (lisztérzékenység), a glutén tartalmú gabonafélék okozta allergia, valamint a nem cöliákiás glutén érzékenység vizsgálatait.

A laborcsomag ára: 41 000 Ft.

Tovább a laborcsomaghoz

A magzat fizikai és szellemi fejlődését nagyban befolyásolja a Down-szindróma kialakulásának kockázata, amelynek szűrését a terhesgondozás keretén belül kérheti a páciens.

A laborcsomag ára: 128 000 Ft.

Tovább a laborcsomaghoz

Az inzulinrezisztencia vizsgálat során terheléses vércukor vizsgálatot végzünk, mellyel párhuzamosan mérjük az inzulin szintjét és mutathatjuk ki az inzulin rezisztens állapotot.

A laborcsomagok elérhetők 9 000 Ft- tól.

Tovább a laborcsomaghoz