A tizenegyedik Medicover Superbrands díj
A tizenegyedik Medicover Superbrands díj
2018-07-06
Megnyitottuk tizedik Klinikánkat!
2020-01-13
Vissza a Blogra

Medicover Superbrands és Business Superbrands díj

Tizenkettedik Superbrands és kilencedik Business Superbrands díját kapta a Medicover!

Örömmel számolhatunk be róla, hogy a vásárlói visszajelzések és a rangos szakértői bizottság döntése alapján a Medicover 2019-ban a Superbrands díj mellett a Business Superbrands díjat is elnyerte!

A független szakmai szakértőkből álló bizottság értékelésén túl már évek óta maguk a fogyasztók is részt vesznek abban többkörös folyamatban, amiben a díjra jelöltek kiválasztása  és értékelése történik.

Örömteli, hogy 2019-ben már 12. alkalommal érdemeltük ki az elismerést. Ez egy kiváló visszajelzés számunkra, hogy továbbra is jó úton járunk és ezen túl is mindent megteszünk annak érdekében, hogy teljes mértékben megfeleljünk Ügyfeleink elvárásaink.

A Superbrands program folyamatos sikerét mutatja, hogy 2019-ben a legkiválóbb fogyasztói márkák már 15. alkalommal részesülnek a díjazásban. A Superbrands az elmúlt években mind a fogyasztók életében, mind pedig a marketing és kommunikációs szakmán belül egy fontos szereplővé vált.

A Superbrands védjegy minden esetben minőségjelző, tudatosságra nevelő, valamint döntésmegerősítő kommunikációs eszköz, segít a versenytársak közül kitűnni, és lehetőségeket nyújt a megbízható minőség sikertörténetté válásában.

Ezúton is köszönjük megtisztelő bizalmukat!