Megújult a Medicover Online
2017-01-04
Egészségbiztosítás vagy egyéb juttatások?
2017-01-17
Vissza a Blogra

Ismerje meg a Medicover Diagnosztikai Központot

Medicover Diagnosztikai Központ

A Medicover Diagnosztikai Központról

A Medicover Kórházban található diagnosztikai központ a legkorszerűbb eszközöket biztosítja a modern képalkotó vizsgálatok elvégzéséhez.

Magnetom Aera MR

A 1,5 T Siemens Magnetom Aera MR csúcskategóriájú készülék: a vizsgálattal járó bezártság érzés csökkentésére 70 cm-es alagútátmérővel. Számos új, egyedülálló technológiai funkciót kínál, amely biztosítja a kiváló képminőséget és a professzionális képi diagnosztikát. Az MR (mágneses rezonancia) vizsgálatot döntően a koponya, a gerinc (nyakihátilumbális) és az ízületek betegségeinek vizsgálatára alkalmazzuk. Ma ez Európa egyik legkorszerűbb MR berendezése és Magyarországon kevés hasonló nagyságrendű készülék üzemel, mint ami a Medicover Diagnosztikai Központban.

SIEMENS MAGNETOM AERA MR
SIEMENS MAGNETOM AERA MR
SIEMENS SOMATOM SCOPE POWER 16 CT
SIEMENS SOMATOM SCOPE POWER 16 CT

Somatom Scope Power 16 CT

A Siemens Somatom Scope készülékünk a CT vizsgálat legmodernebb lehetőségét kínálja, a röntgen sugárzás és a korszerű számítástechnika ötvözésével segíti a pontos diagnózis felállítását. A CT vizsgálat széles körben alkalmazható: többek között az idegrendszeri (agyi és gerinc – nyaki gerincháti gerinc) betegségek keresésére vagy kizárására, az arckoponya és orrmelléküregek állapotának megítélésére, gyulladásos betegségek kimutatására is.

Bucky Diagnost Röntgen

Philips Bucky Diagnost TH digitális röntgen készülék tökéletes háromdimenziós képekkel segíti a diagnosztizálást, melyhez minimális dózisú röntgensugarakat használ fel. A professzionális tudása gyors segítség a sérülések és a betegségek diagnosztizálásában. Ez a röntgen berendezés szinte minden testrész vizsgálatára alkalmas.

PHILIPS BUCKY DIAGNOST RÖNTGEN
PHILIPS BUCKY DIAGNOST RÖNTGEN
GE VIVID T8 PRO ULTRAHANG
GE VIVID T8 PRO ULTRAHANG

Vivid T8 Pro Ultrahang

GE Vivid T8 Pro ultrahangos rendszer a legjobbak között van a szív- és érrendszeri vizsgálatokra is alkalmas ultrahang készülékek között. Könnyen kezelhető, ergonomikus kialakítású, az optimális betegvizsgálat szempontjait figyelembe véve fejlesztették ki és társították a kiváló diagnosztikai és képi tulajdonságokkal.