2021-02-03

Komplex egészségügyi megoldások vállalatok számára a COVID-19 járvány idején is

Cikkünkben megvizsgáljuk, milyen hatással van a koronavírus az egészségügyre, és hogyan segíthet a vállalatoknak a csoportos egészségbiztosítás.
2021-01-13

Hogyan segíthet a vállalati egészségbiztosítás a súlyos betegségek megelőzésében?

A Medicover által nyújtott egészségbiztosítási csomagok segítségével a munkáltatóknak lehetőségük van a munkavállalók egészségének megőrzésére.
2021-01-13

Egészségbiztosítás – javítja a vállalatok versenyképességét és a munkavállalóknak is értéket képvisel

2013-tól kezdődően folyamatos emelkedést mutat a táppénzes napok száma, amely a magyar vállalatok versenyképességére is hatással van.
2020-06-17

Kutatásokkal igazolták az egészségbiztosítás előnyeit

A kutatásban az egészségbiztosítás munkavállalóra és a vállalatra gyakorolt hatásait vizsgálták, ami után négy fontos területet emeltek ki.
2020-06-12

Gondoskodás a munkavállalók egészségéről – miért éri meg?

Egy vállalat számára mindenképp előnyt jelenthet minden a munkavállalók egészségmegőrzését célzó intézkedés, amely értéket teremt a kollégák számára.
2020-06-11

7 dolog, amit jó tudni mielőtt egészségbiztosítást köt

Az egészségbiztosítás jó lehetőséget teremt arra, hogy ha valóban szükség van az ellátásra akkor az ne terhelje meg a pénztárcánkat.
2020-06-10

Egészségbiztosítási kisokos

Egy egészségbiztosítási tárgyalás során sok fogalom és meghatározás merül fel, amit valószínűleg már hallottunk, de nem árt, ha pontosan ismerjük őket, mert a szerződésben bizonyosan vissza fognak köszönni. Összegyűjtöttük a legfontosabb, az egészségbiztosítási szerződésben megjelenő fogalmakat.
2020-01-13

Megnyitottuk tizedik Klinikánkat!

Új klinikánkon teljes körűen felszerelt földszinti rendelőkkel, kényelmes, akadálymentes belsőterekkel várjuk Ügyfeleinket.
2019-10-16

20 új járóbeteg rendelővel bővült a Medicover Kórház

A Medicover Kórház V.emeletén 20 új szakorvosi rendelő került kialakításra, és ezzel együtt elindult a IV.emeleti új fekvőbeteg kórtermek kialakítása is.
2019-10-08
Október a mellrák elleni küzdelem hónapja

Október a mellrák elleni küzdelem hónapja!

Minden évben az Október, a mellrák elleni küzdelem hónapja, ezért kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a legfőbb tudnivalókat összefoglaljuk.